About Us

Sterk in beweging is het platform voor alle vragen omtrent sport, voeding en mindset. Het sterker maken van het lichaam is niet aan één specifieke factor toe te wijzen. Het is een combinatie van allerlei factoren welke optimaal in balans moeten zijn voor het sterkst mogelijke lichaam en geest.

Nog meer over SterkInBeweging!

Hoe zijn we begonnen?

SterkInBeweging is begonnen omdat de vraag naar een betere gezondheid de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Deze vraag blijft echter alleen maar groeien en daarom zijn wij er voor jou.

Wie zijn wij?

SterkInBeweging is een platform wat is opgericht door enthousiaste voedingsconsulentes en sportinstructeurs. Deze combinatie vormt een sterke basis voor een goed en betrouwbaar platform.

Onze missie

Het internet ontploft tegenwoordig met informatie over voeding en sporten. Wij willen jou helpen bij het vinden van de juiste betrouwbare informatie. Je bent bij ons dus aan het juiste adres.

Het is voor een goed doel

Je gezondheid is ten alle tijden prioriteit nummer 1. Daarom zijn wij er om je helpen als je vragen hebt of informatie wilt controleren. Samen gaan we voor het maximale resultaat.